Hattuja, sukkia ja mekko.

Syksy on mennyt järjestellessä ajatuksia ja asioita, mutta tämä tuntuu jälleen hyvältä.

Olen neulonut vaikka mitä. Ja vaikka mitä on myös työn alla. Ihan yhtä paljon vaikka mitä on marinoitumassa. Tosin vaikka mitä niistä taidan purkaa. En mitenkään pysty saamaan itseäni kiinnostuneeksi Haruha-huivista enkä niistä Twisted Flower -sukista. Yök. En tiedä, ne vaan työntää luotaan! Paitsi että.. no niin, hyvä. Saatoin saada ajatuksen, kuinka saan ainakin siitä huivista kiinnostavan, mutta katsotaan nyt. En lupaa itselleni mitään. Sukilla on purkutuomio joka tapauksessa! Hyvinhän tämä ajatusten järjestely sujuu, tekstin luettuani onnistuin hämmentymään itsekin. Siis mitä tässä nyt oikein ollaan purkamassa vai ollaanko ja miksi ei oltaisi?

Jälleen kerran tähdennän, että Ravelrystä löytyy täydempi kokoelma aikaansaannoksia tai saamattomuuksia. Näistä vain pidin erityisesti.

6d1f5-twister1Twister (Pian Jotain)
Novita Tempo
8 mm

Ehdottomasti vanilja-Pehmis!

Oikein kiva ohje näin oikeakätisellekin! Kierteet nousevat mukavasti koholle.
Lanka on pehmeää, joskin vähän muovista. Tykkään piposta kuitenkin. Toivon, ettei lanka nukkaannu niin nopeasti, että kadun lopulta valintaani. (Toivon myös tekeväni pian valkean huivin tälle ystäväksi.)

pescovegetarian
Pescovegetarian beanie by Veera Villapuu
Sandnes Garn Alfa
5 mm

Luulin kadottaneeni ruskean Utopia-hattuni ja tilanne täytyi korjata välittömästi. Laukkasin TaitoShopiin ja humputin kaksi kerää Alfaa. Oikein kiva malli. Käytän lärää joka päivä ja aloitin eilen jo toiset lapaset tätä mallia.

7cd63-purotakki2_medium1

Little Coffee Bean Cardigan by Elizabeth Smith

Novita Puro (Jäätynyt karpalo, Iltanuotio)
4.5 mm
12 kk

Kurjuuksien kurjuus. Neule eksyi eksälässä pienentävään pesukoneesen parin viikon käytön jälkeen. Kirottua on pyykin lajittelematta jättäminen! Aion kyllä vielä tehdä uuden korvaavan. Tämä oli ensimmäinen ylhäältä alas työstettävä neuleeni ja rakastin. Ohje on oikein selkeä, mutta saa miinuspisteen liioitellusta leveydestä. Oikeasta tiheydestä huolimatta liian suuri 1,5-vuotiaalle.

792c5-purotakki1_medium1

6b06e-salt1

Saltkråkan-sukat by Elina Norros
Novita 7 Veljestä 553
3.5 mm

En voinut olla rakastumatta malliin. Palmikko on kaunis, nopea ja helppo muistaa ulkoa. Loistava välituntineule! Näitä olen halunnut käyttää lähes joka päivä.

Modasin ohjetta vain tekemällä tiimalasikantapään ja jatkamalla mallineuletta myös kärjissä.

Toim. tarp:ton huom. Kuvat otettu ihan rupusti kännykällä.

4ac74-tunikka11

Oriental Lily by Georgie Hallam
Novita Wool
Sandnes Smart

Sain taannoin ystäväni äidiltä sotkeutuneita nöttösiä vaaleanpunaista ja limeä Woolia. Ostin violettia niille kaveriksi ja tavoite olisi Synskin löytää valmis neule joulupaketista. Tällä hetkellä menossa on ensimmäinen kerros vyöosasta eli lupaavalta näytää!

Advertisements

5 kommenttia artikkeliin ”Hattuja, sukkia ja mekko.

  1. Eksyin pitkästä aikaa tänne, ja heti oli ihania neuleita (mitä sillä on väliä, vaikka päivityksestä on jo aikaa ü )! Kivoja nuo pipot, taitavat mennä omalle to do listalleni myös.Hyvää joulua!

    Tykkää

  2. Kiva vinkki toi pipo ja tumput! Meni heti Ravelry-jonoon.Itellä tuppaa jäämään toi valmiiden neuleiden esittely blogissa, kun lisää niitä Ravelryyn. Sääli sinänsä, koska blogeja on tavallaan kivempi lukea kun selata Ravelryä.

    Tykkää

  3. Lime hattu on parin vuoden takainen tuliainen Eestistä. Se on jotain ihan simppeliä pitsiä henkeen 2 oikein yhteen, langankierto, 1o ja seuraavalla kerroksella siihen oikean silmukan päälle se reikä. Pitäisi ehkä kokeilla, ennen kuin lähden arvailemaan.. 😀

    Tykkää

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s