Pampulalapaset ja ensimmäinen pitsihuivini.

Jaksoin jopa filmata pari neuletta, mutta unohdin kameran töihin enkä tietenkään älynnyt unohtamisen mahdollisuutta enkä täten siirtänyt datoja koneelle etukäteen. Tosi tyhmää. Kyllä tähän ikään mennessä pitäisi tietää, että se on sama pää kesät, talvet. Jotain oli onneksi siirretty koneelle aiemmin. Ravelry on blogia paremmin ajan tasalla. Siellä on vaan niin helppo lymytä.

86590-yellow_harvest_mittens1malli: Yellow Harvest Mittens, Vogue Knitting Winter 2008
lanka: Gjestal Raggegarn.
puikot: 4.5 pyörö-Addit.
spesiaalia: Mahtava lanka! Rakastuin karkeuteen saman tien ja minusta se sopii mainiosti näihin vanttuisiin. Eikä edes kutita! Palmikot opeteltu neulomaan apupuikoitta.

c4ea7-kaura1

malli: Kaura hat by Mari Muinonen
lanka: Gjestal Raggegarn
puikot: 3,5 mm pyöröt.
fiilarit: pakkopulla-aste 30%. Halusin jämälangat pois ja jatkoin neulomista sitkeästi, vaikka koko näytti liian suurelta. Hatusta tuli kuitenkin kiva ja äitimuori ihastui siihen saman tien. Meidän tiukkapipoisuuden ystävien kannattaa modata mallia vähän, tai ainakin valita kapeampaa lankaa.

 Näiden lisäksi on valmistunut Aquila-huivi Poinsettian jälkeensäjättämästä Hjertegarnin Alpaca Silkistä.. Jouduin ostamaan yhden kerän lisää ja kävi säkä, kun lankaa jäi siitä tähteeksi 25 cm. Siinä se on vaiheessa rumiluksena myttynä ja toisessa kuvassa liotuksessa. Pingotus onnistui mainiosti, sain (ah, nimittäin!) Lankasista tarpeettoman styroksilevyn! Vähänkö J tykkäsi, kun hilluin sen meidän muutenkin tilavaan kotiin >:D Kommentit ennen, kuin käyttötarkoituskaan ehti selvitä: ”Vihaan sitä jo nyt.”

cbcfe-aquila11

7ad06-aquila1

Tilasin Tapion Kaupasta langat Sylviin ja sain ne messevään hintaan 1,60e/kerä. Kerrankin kävi mäihä tarjousten kanssa. Hamstrasin 24 kerää Gjestal Cortinaa, koska Ravelryssä joku oli ilmoittanut upottaneensa sen verran omaan Sylviinsä ja arvelin, ettei siihen ainakaan enempää voi kulua.
Langat tulivat perille ja yritän hillitä itseäni, ettei taas tule aloitettua liikaa töitä päällekkäin. Taitaa olla myöhäistä. Sivun edistymispalkit puhuvat puolestaan.

Advertisements

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s